Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου σε πτώση από πολυκατοικία στην Θεσσαλονίκη

Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου σε πτώση από πολυκατοικία στην Θεσσαλονίκη


Ο 14χρονος που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης παραμένει διασωληνωμένος σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση. Το παιδί υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε καλά, και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Ωστόσο, έχει υποστεί αρκετά κατάγματα και αιμάτωμα στο κεφάλι.

Μάρτυρες της πτώσης ανέφεραν ότι ο 14χρονος βρισκόταν σε παρέα με άλλα παιδιά της ηλικίας του την ώρα του ατυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν σε διαδικασία άσκησης παρκούρ, και φαίνεται πως πρόκειται για μια πρόκληση μεταξύ παιδιών. Σημαντικό είναι ότι η πολυκατοικία από την οποία έπεσε δεν έχει ολοκληρωθεί και υπάρχει πρόσβαση μέσω ανοικτών σημείων, γεγονός που διευκολύνει την είσοδο των παιδιών.

Μια αυτόπτης μάρτυρας, που μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, περιέγραψε την κατάσταση: «Είδα το παιδί αφού έπεσε. Άκουσα τον θόρυβο από τα σπασμένα γυαλιά και το είδα να πέφτει. Υπήρχαν και άλλα παιδιά στην ταράτσα. Η οικοδομή είναι ενωμένη με τη διπλανή, από εκεί μπήκαν τα παιδιά». Αναφέρθηκε επίσης ότι τέτοιες καταστάσεις είναι συνηθισμένες στην περιοχή και ότι συχνά ανήλικοι κάνουν παρκούρ στην ταράτσα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας.

Λόγω της ηλικίας του, υπάρχει πιθανότητα ο 14χρονος να μεταφερθεί από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στο Ιπποκράτειο, κάτι που θα εκτιμηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts