Σοκαριστικός θάνατος γνωστού επιχειρηματία στον Βόλο ερευνάται από την αστυνομία

Σοκαριστικός θάνατος γνωστού επιχειρηματία στον Βόλο ερευνάται από την αστυνομία


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 37χρονου επιχειρηματία στον τομέα της εστίασης στον Βόλο, ιδιαίτερα γνωστού στην περιοχή. Ο νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό 2ας Νοεμβρίου. Πριν από λίγους μήνες, είχε ανοίξει το δικό του beach bar στο Νότιο Πήλιο και είχε προηγούμενη εμπειρία στην εργασία σε καφέ και μπαρ της πόλης.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε το πρωί από ένοικο της πολυκατοικίας, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Η σορός του βρέθηκε σε κατάσταση ακαμψίας, με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος. Εικάζεται ότι ο 37χρονος έπεσε στο κενό τις πρώτες ώρες του Σαββάτου και βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις συνθήκες θανάτου του άνδρα, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας και η σήμανση έχει μεταβεί στο διαμέρισμα. Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με το αν ο 37χρονος ήταν μόνος του τη στιγμή του συμβάντος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το gegonota.news, βρισκόταν μόνος στο διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου, ενώ το thenewspaper.gr αναφέρει ότι στο διαμέρισμα ήταν και η φίλη του όταν σημειώθηκε η πτώση, και ότι κλήθηκε να καταθέσει στην Αστυνομία. Σημαντική θα είναι η ιατροδικαστική εξέταση που θα διεξαχθεί στη Λάρισα, για να ρίξει φως στην υπόθεση.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts