Σίγουρα Κέρδη για Όλους στο Λαϊκό Λαχείο της 8ης Οκτωβρίου

Σίγουρα Κέρδη για Όλους στο Λαϊκό Λαχείο της 8ης Οκτωβρίου


Μια ξεχωριστή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, και θα προσφέρει εγγυημένα κέρδη σε όλους τους συμμετέχοντες. Σύμφωνα με τον Βασίλη Μυλωνά, λαχειοπώλη στη Χαλκίδα, «η συγκεκριμένη κλήρωση προσφέρει σιγουριά, καθώς όλοι οι λήγοντες κερδίζουν. Κάθε παίκτης θα επιστρέψει τουλάχιστον το 50% από τα χρήματα που έχει επενδύσει για κάθε πεντάδα». Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος δαπανήσει 10 ευρώ για μία πεντάδα, είναι βέβαιος ότι θα πάρει τουλάχιστον 5 ευρώ πίσω.

Οι παίκτες θα έχουν 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ αν ο λήγων αριθμός του λαχνού τους ταιριάζει με το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης. Μάλιστα, μπορούν να αποκτήσουν δύο λαχνούς, έναν με ζυγό και έναν με μονό λήγοντα, εξασφαλίζοντας κέρδη έως 15 ευρώ. Για όσους επιλέξουν να ποντάρουν σε όλους τους λήγοντες αριθμούς (0-9), η επένδυση είναι 100 ευρώ, με εγγυημένα επιστροφές τουλάχιστον 75 ευρώ.

Η 41η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα μοιράσει συνολικά κέρδη που φτάνουν τα 2,7 εκατ. ευρώ, μετά από πέντε συνεχόμενα τζακ ποτ. Ο κ. Μυλωνάς υπογραμμίζει ότι το ενδιαφέρον από τους πολίτες στη Χαλκίδα είναι αυξημένο και ελπίζουν να υπάρξει νέος νικητής στην περιοχή. «Στην προηγούμενη κλήρωση, ο νικητής του τρίδυμου λαχνού προήλθε από κατάστημα ΟΠΑΠ στα Ψαχνά. Μακάρι να υπάρξει και άλλος νικητής στην Εύβοια!» προσθέτει.

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του τρίδυμου λαχνού, οι παίκτες θα διαγωνιστούν και για άλλα μικρότερα έπαθλα. Συγκεκριμένα, οι λαχνοί με τον ίδιο αριθμό με τον Μεγάλο Λαχνό θα κερδίσουν 15.000 ευρώ, ενώ τα κέρδη από τους 139 υπόλοιπους λαχνούς κάθε σειράς κυμαίνονται από 50 έως 5.000 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τους λαχνούς τους από το δίκτυο καταστημάτων ΟΠΑΠ και τους λαχειοπωλές σε όλη την Ελλάδα με κόστος 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό. Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 19:00 και μεταδίδονται μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts