Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Γαλάτσι για Κατασκευή Μετρό

Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Γαλάτσι για Κατασκευή Μετρό


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (6-10-2024) έως 31-12-2024 και θα ισχύουν 24 ώρες την ημέρα σε συγκεκριμένα οδικά τμήματα του Γαλατσίου, λόγω των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν για την κατασκευή της γραμμής 4 του μετρό της Αθήνας.

Στην ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΦΑΣΗ 1, θα υπάρξει σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος της οδού Αγ. Γλυκερίας, με ελάχιστο πλάτος 5,10 μ. περίπου. Η κατάληψη θα αφορά τη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος προς Λ. Γαλατσίου/Πρωτοπαπαδάκη. Παρομοίως, στην οδό Πρωτοπαπαδάκη θα υπάρχει περιορισμός του πλάτους στα 6,80 μ. περίπου στην περιοχή πριν τη συμβολή με την οδό Αγ. Γλυκερίας/Λ. Βεϊκου και στα 3,25 μ. περίπου από τη συμβολή με την Αγ. Γλυκερίας/Λ. Βεϊκου έως την Ελ. Βενιζέλου.

Επιπλέον, θα ισχύει απαγόρευση στάθμευσης επί της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος της οδού Πρωτοπαπαδάκη σε όλο το μήκος της εργοταξιακής κατάληψης. Θα καθοριστεί ανώτατο όριο ταχύτητας 30 χλμ/ώρα για τα οχήματα σε Λ. Γαλατσίου/Πρωτοπαπαδάκη, Αγ. Γλυκερίας και Λ. Βεϊκου, καθώς και απαγόρευση προσπεράσματος στο τμήμα που ορίζεται από 100 μ. πριν έως το τέλος της εργοταξιακής κατάληψης.

Στην ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΦΑΣΗ 2, θα δοθεί έμφαση στη Λ. Βεϊκου, με περιορισμό του πλάτους αυτής από 8,00 μ. μέχρι 5,55 μ. σε διάφορα τμήματα, με κατάληψη της αριστερής πλευράς του οδοστρώματος. Επίσης, θα υπάρχει περιορισμός του πλάτους στην οδό Πρωτοπαπαδάκη και της Λ. Γαλατσίου, με διαρκή κατάληψη πλευρών του οδοστρώματος.

Απαγορεύεται η αριστερή στροφή των οχημάτων από την Πρωτοπαπαδάκη προς την Αγ. Γλυκερίας, καθώς και η στάθμευση και η στάση των οχημάτων στα ρεύματα κυκλοφορίας που επηρεάζονται από την εργοταξιακή κατάληψη.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts