Παράνομη Ασχολία Ιερέα με Μάγια και Χαρτιά Προκαλεί Αντιδράσεις στην Αθήνα

Παράνομη Ασχολία Ιερέα με Μάγια και Χαρτιά Προκαλεί Αντιδράσεις στην Αθήνα


Ένας ιερέας σε εκκλησία της Αθήνας φαίνεται ότι ασχολείται με πρακτικές όπως η ρίψη χαρτιών και η μαγεία, προσελκύοντας πλήθος πιστών που αναζητούν λύσεις στα προβλήματά τους. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, η συγκεκριμένη εκκλησία βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και οι “υπηρεσίες” του ιερέα έχουν αρχική τιμή 20 ευρώ, η οποία αυξάνεται ανάλογα με την “υποτιθέμενη δυσκολία” της περίπτωσης.

«Το χαρτί με βοηθάει με τους αριθμούς. Αυτά λένε τα χαρτιά σου. Ναι, ναι. Και διαβάζω και κάνω και δείχνω», αναφέρει ο ιερέας, προσθέτοντας ότι προσφέρει εξορκισμούς και λύσεις για διάφορα προβλήματα, όπως ασθένειες. Παράλληλα, ζητά να φέρνουν προσωπικά ρούχα προκειμένου να πραγματοποιήσει τις “τελετές” του.

Μία γυναίκα, που επισκέφθηκε τον ιερέα με σοβαρό πρόβλημα υγείας, μίλησε στην εκπομπή του Mega και αποκάλυψε ότι η εμπειρία της ήταν απογοητευτική. «Είχαν ουρά 7-8 άτομα που περίμεναν όταν πήγα», δήλωσε και εξήγησε ότι λόγω του καρκίνου πήγε σε αυτόν ως έσχατη λύση. «Το μόνο που αντίκρισα ήταν κοροϊδία και τίποτα άλλο. Κρεμόμουν από τα χείλη του για το αν θα έχει ξεπεραστεί ο καρκίνο μου», πρόσθεσε.

Η γυναίκα ανέφερε ότι ο ιερέας της είπε ψευδείς πληροφορίες, όπως ότι έχει τρία παιδιά και μένει κοντά στη θάλασσα, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά ήταν εκτός από την αλήθεια μέχρι να αναγνωρίσει το σοβαρό της πρόβλημα υγείας.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts