Παραίτηση Δύο Αντιδημάρχων μετά από Έντονη Δημόσια Αντιδικία στο Δημαρχείο Σερρών

Παραίτηση Δύο Αντιδημάρχων μετά από Έντονη Δημόσια Αντιδικία στο Δημαρχείο Σερρών


Το πρωί της Πέμπτης (17/10), παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου Σερρών, Δημήτρης Μιχτσόγλου και Γιώργος Καδής, μετά από ένα απερίγραπτο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Οι δυο άνδρες ήρθαν σε αντιπαράθεση, ανταλλάσσοντας χυδαιότητες και πιάνοντας τα χέρια τους.

Η δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα, σχολιάζοντας το γεγονός, υπογράμμισε ότι η δημόσια αντιδικία τους δεν αντικατοπτρίζει το ήθος και τις αρχές της παρούσας δημοτικής αρχής. Η δήμαρχος επεσήμανε πως οι εν λόγω αντιδήμαρχοι έχουν προσφέρει σημαντική εργασία στο Δήμο και ότι το περιστατικό αυτό ήταν εξαιρετικά ατυχές. Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους τους από τον Σερραϊκό λαό, και οι παραιτήσεις τους έγιναν αμέσως αποδεκτές.

Μάλιστα, η δήμαρχος τόνισε ότι δε θα επιτρέψει παρόμοια περιστατικά στο μέλλον και εξέφρασε την επιθυμία της για μια ειλικρινή συγγνώμη από τους πολίτες του Δήμου Σερρών, τονίζοντας ότι κανείς δεν δικαιούται να πλήττει την εικόνα του Δήμου. «Μαθαίνουμε, διορθώνουμε, προχωράμε. Και δεν σταματάμε ποτέ να δουλεύουμε για το καλό του τόπου και μόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts