Ορκωμοσία Νέων Ναυτικών Δοκίμων και Δοκίμων Σημαιοφόρων με Συγκίνηση και Υπερηφάνεια

Ορκωμοσία Νέων Ναυτικών Δοκίμων και Δοκίμων Σημαιοφόρων με Συγκίνηση και Υπερηφάνεια


Την Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πρωτοετών Ναυτικών Δοκίμων του Πολεμικού Ναυτικού και των Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ). Ανάμεσα στους νέους Δοκίμους που ορκίστηκαν ήταν και ο Λευτέρης Καμμένος, γιος του Πάνου Καμμένου.

Ο πατέρας του, εμφανώς συγκινημένος, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Instagram, στο οποίο εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τους νέους ηγέτες των Ενόπλων Δυνάμεων: «Είμαστε περήφανοι για όλους τους αυριανούς ηγέτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων που ορκίστηκαν στις Στρατιωτικές σχολές με αγάπη για την Πατρίδα. «Commando» όπως σε μεγάλωσα από το νηπιαγωγείο χθες σε είδαμε να ορκίζεσαι με τους συμμαθητές σου εντάσσοντας στην ένδοξη οικογένεια του ΠΝ. Ο Άγιος Νικόλας μαζί σας».

Η ανάρτηση αυτή γρήγορα γέμισε από ευχές και σχόλια των ακολούθων του, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους στον γιο του πρώην υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος πριν από περίπου δυόμισι μήνες έκλεισε τα 18 του χρόνια.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts