Οι νέες γεύσεις Starbucks at Home φέρνουν τη γευστική εμπειρία του φθινόπωρου στο σπίτι

Οι νέες γεύσεις Starbucks at Home φέρνουν τη γευστική εμπειρία του φθινόπωρου στο σπίτι


Καθώς το φθινόπωρο πλησιάζει, η ιδέα της χαλάρωσης στο σπίτι με καλή παρέα είναι συναρπαστική! Ο καφές Starbucks® at Home μας προσκαλεί να απολαύσουμε τρεις νέες premium γεύσεις: Caramel Latte, Cinnamon Dolce Latte και Toffee Nut Latte, οι οποίες προέρχονται από 100% υψηλής ποιότητας κόκκους Arabica. Αυτές οι γεύσεις εμπνέονται από τα εμβληματικά ροφήματα των café Starbucks®, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία.

O Caramel Latte είναι ιδανικός για τους λάτρεις της καραμέλας και της βουτυρένιας γεύσης. Όσοι αναζητούν μια πιο ζεστή και γλυκιά αίσθηση, μπορούν να δοκιμάσουν το Cinnamon Dolce Latte, το οποίο αναδεικνύει το ζεστό και γλυκό άρωμα της κανέλας. Σύντομα θα προστεθεί στην γκάμα των Starbucks Mixes και το εξαιρετικό Toffee Nut Latte, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τα τέλη Οκτωβρίου, προσφέροντας μια πλούσια επίγευση καραμέλας Toffee, ιδανικό για τις κρύες και γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Η διάθεση για γεύσεις Caramel Latte και Cinnamon Dolce Latte αρχίζει από τις αρχές Οκτωβρίου στα καταστήματα λιανικής, ενώ το εορταστικό Toffee Nut Latte θα είναι διαθέσιμο από το τέλος Οκτωβρίου για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Με αυτές τις νέες γεύσεις, μπορούμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας και να απολαύσουμε μια πλούσια κούπα καφέ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, εύκολα και γευστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts