Ο υπερτυχερός της Πτολεμαΐδας γράφει ιστορία με κέρδη 18,6 εκατομμυρίων ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ

Ο υπερτυχερός της Πτολεμαΐδας γράφει ιστορία με κέρδη 18,6 εκατομμυρίων ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ


Ο τυχερός παίκτης από την Πτολεμαΐδα κέρδισε 18,6 εκατομμύρια ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ την περασμένη Κυριακή, σημειώνοντας ένα ρεκόρ κερδών για τη φετινή χρονιά και μπαίνοντας στην ιστορία του παιχνιδιού. Το ποσό αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ, μετά τα 19,3 εκατομμύρια ευρώ που κληρώθηκαν τον Απρίλιο του 2010. Ο νικητής στην Πτολεμαΐδα είναι ο ένατος μεγάλος νικητής της πρώτης κατηγορίας του ΤΖΟΚΕΡ για το 2024 και από την αρχή της χρονιάς, το παιχνίδι έχει μοιράσει συνολικά 50.152.625 ευρώ στους υπερτυχερούς που προέβλεψαν σωστά όλους τους αριθμούς.

Μέχρι στιγμής, το ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει 147 νικητές στη δεύτερη κατηγορία από τον Δεκέμβριο του 2023, προσφέροντας συνολικά 14,7 εκατ. ευρώ για όσους μπόρεσαν να προβλέψουν πέντε σωστούς αριθμούς. Οι νικητές αυτοί εισέφεραν τα δελτία τους σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Ο Γιώργος Σταυριανάκος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νίκαια, σχολίασε ότι η παρουσία ενός υπερτυχερού στο κατάστημά του είναι η καλύτερη διαφήμιση, υπογραμμίζοντας πως οι νικητές απολαμβάνουν τη ζωή τους. Από την άλλη, η Τριανταφυλλιά Αραμπατζή από την Αλεξανδρούπολη ανέφερε ότι η μυστικότητα της ταυτότητας των νικητών είναι λογική, κυρίως όταν πρόκειται για τόσο μεγάλα ποσά.

Η νέα κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ είναι προγραμματισμένη για απόψε στις 22:00, με τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ να διεκδικούν οι συμμετέχοντες. Η προθεσμία για την κατάθεση των δελτίων λήγει στις 21:30, ενώ το παιχνίδι προσφέρει και έπαθλα των 100.000 ευρώ για κάθε τυχερό 5άρι σε όλες τις κληρώσεις. Οι τυχεροί του ΤΖΟΚΕΡ συνεχίζουν να αποδεικνύουν την απήχηση του παιχνιδιού σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts