Ο πόνος ενός πατέρα μετά τη δολοφονία του γιου του σε τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ

Ο πόνος ενός πατέρα μετά τη δολοφονία του γιου του σε τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ


Ο Δημήτρης Καρούσης μίλησε για τον θάνατο του γιου του, Ιωνά, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ. Ο Ιωνάς, 26 ετών, γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ και μεγάλωσε στην Ιερουσαλήμ, ενώ είχε πάντα ισχυρές σχέσεις με την Ελλάδα και την πόλη καταγωγής του, τη Θεσσαλονίκη.

«Είναι ένας τεράστιος πόνος και μια απογοήτευση», αναφέρει ο πατέρας του Ιωνά στο Live News. «Όχι μόνο προσωπική απογοήτευση, αλλά και για το μέλλον μας. Πώς μπορούμε να προχωρήσουμε όταν θρησκείες και ιδεολογίες δικαιολογούν τον θάνατο αθώων ανθρώπων στο όνομα κάποιου Θεού;» προσθέτει.

Αναφερόμενος στη μνήμη του γιου του, λέει: «Οι φίλοι του στο πανεπιστήμιο μου είπαν ότι τον φώναζαν ‘ηλιαχτίδα’, γιατί μετέφερε αγάπη και ενθουσιασμό στους γύρω του. Είμαι βέβαιος ότι εκεί που βρίσκεται τώρα, έχει συγχωρέσει τους δολοφόνους του».

Η κηδεία του Ιωνά έγινε το Σάββατο στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο στην Πύλη του Προφήτη Δαβίδ στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και μνημόσυνο στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts