Ο ΟΠΑΠ Στηρίζει τη Νέα Γενιά Αθλητών Μέσω του Προγράμματος OPAP Champions

Ο ΟΠΑΠ Στηρίζει τη Νέα Γενιά Αθλητών Μέσω του Προγράμματος OPAP Champions


Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει να υποστηρίζει τη νέα γενιά αθλητών μέσω του χορηγικού προγράμματος OPAP Champions, το οποίο ανανεώνεται για άλλη μια χρονιά. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2018 και προσφέρει σημαντική στήριξη στους αθλητές, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas, σε ειδική εκδήλωση για τους OPAP Champions.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε, παρέστησαν αθλητές του προγράμματος, όπως η Παναγιώτα Δόση, ο Μιχάλης Αναστασάκης, η Κορίνα Πολίτη και η Σεμέλη Ζαρμακούπη, ενώ ομιλητές ήταν ο Απόστολος Χρήστου και ο Νίκος Παπαγγελής, οι οποίοι διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Απόστολος Χρήστου, ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στην ποδηλασία, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από το Παρίσι και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον ΟΠΑΠ, σημειώνοντας ότι οι OPAP Champions αποτελούν για αυτούς μια «οικογένεια».

Οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τους αθλητές, τους συνεχάρησαν για τις επιδόσεις τους και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, γεγονός που επιβεβαίωσε τη στήριξη που προσφέρει η εταιρεία στους αθλητές.

Η εκδήλωση για τους OPAP Champions ήταν παράλληλα μια γιορτή της αξίας «Κάνουμε το σωστό», που υποδηλώνει τη δέσμευση του ΟΠΑΠ να στηρίζει τους αθλητές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα από το πρόγραμμα OPAP Champions, ο ΟΠΑΠ ενισχύει τις καθημερινές προσπάθειες των αθλητών, βοηθώντας τους να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να γίνονται πρότυπα για την ελληνική κοινωνία.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts