Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης επιστρέφει δυναμικά μετά την εγχείρηση με στόχο το γήπεδο της Τούμπας

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης επιστρέφει δυναμικά μετά την εγχείρηση με στόχο το γήπεδο της Τούμπας


Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ που έχει αγγίξει τις καρδιές όλων στην Ελλάδα με το αθλητικό του πνεύμα και την αξιοθαύμαστη προσπάθειά του να ξεπεράσει το κινητικό του πρόβλημα, επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε. Ο στόχος του είναι να περπατήσει και να εκτελέσει ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Ο Γιαννάκης εξέφρασε την ευτυχία του για την επιτυχή επέμβαση.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σαββατοκύριακο από τις 5», ο μικρός δήλωσε γεμάτος χαρά, ενώ οι γονείς του ήταν συγκινημένοι από το θετικό αποτέλεσμα της εγχείρησης. Τόνισε, επίσης, πως πιστεύει ότι η επιστροφή του θα φέρει καλύτερη πορεία για τον ΠΑΟΚ, θεωρώντας τον εαυτό του «γούρι» της ομάδας, ιδίως μετά τις πρόσφατες αποτυχίες στην Ευρώπη απέναντι σε Στεάουα Βουκουρεστίου και Γαλατασαράι.

Η μητέρα του μικρού Γιάννη επισήμανε την αισιοδοξία τους, λέγοντας: «Πίσω στην Ελλάδα με τον Γιάννη μας δυνατό, έτοιμο να ακολουθήσει ένα δύσκολο πρόγραμμα για να κάνει την ενδυνάμωση στα πόδια του και τα βήματα που θέλει, ώστε να κατακτήσει τα όνειρά του. Ξαναγεννηθήκαμε στην Αμερική και γυρίσαμε για να κάνουμε βήματα σταθερά».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts