Ο καιρός της Τετάρτης με τοπικές νεφώσεις και άνοδο στη θερμοκρασία

Ο καιρός της Τετάρτης με τοπικές νεφώσεις και άνοδο στη θερμοκρασία


Οι τοπικές νεφώσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα, Τετάρτη 25/9, με μια μικρή άνοδο στη θερμοκρασία. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Στην Αττική, αναμένονται ηλιόλουστες συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι στην περιοχή θα είναι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, με τη θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών να κυμαίνεται από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στο Βόρειο Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό Αιγαίο αρχικά θα έχουμε ανέμους από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι παρόμοιοι, με τοπικά να φτάνουν έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα είναι αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στον νομό Θεσσαλονίκης, θα επικρατεί αρχικά ηλιοφάνεια, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στην περιοχή θα πνέουν έως 3 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις που θα αυξηθούν το μεσημέρι και το απόγευμα, με πιθανότητα για πρόσκαιρες, τοπικές βροχές στα ορεινά.

Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν ως εξής: στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 29, στη Θεσσαλία από 17 έως 31, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 14 έως 28, στην υπόλοιπη Στερεά από 15 έως 30, στην Πελοπόννησο από 13 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 25, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 30, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 15 έως 28 και στην Κρήτη από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts