Ο Γάμος της Θεοδώρας: Η Σημαντική Στιγμή της Γαλαζοαίματης Κόρης του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο Γάμος της Θεοδώρας: Η Σημαντική Στιγμή της Γαλαζοαίματης Κόρης του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου


Με καθυστέρηση μισής ώρας σε σχέση με το προκαθορισμένο πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Θεοδώρας, κόρης του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, με τον Μάθιου Κουμάρ στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αθήνας. Η προσέλευση των καλεσμένων ξεκίνησε ήδη από τις 5 το απόγευμα, με τους παρευρισκόμενους να εισέρχονται από την αριστερή πόρτα με τη βοήθεια των διοργανωτών, προκειμένου να καταλάβουν τις θέσεις τους.

Εκτός από γαλαζοαίματους, στην τελετή συμμετείχαν και επιφανείς επιχειρηματίες όπως ο Τόμας Φλορ και ο Γιώργος Προκοπίου, ο οποίος φορούσε ένα τζόκεϊ. Στο πλήθος επικράτησε ένα έντονο κλίμα ενθουσιασμού όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αποβιβάστηκε στο προαύλιο του Ναού, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο. Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

Επίσης, θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι καλεσμένοι και στην Άννα Μαρία, καθώς κάθισε στο αυτοκίνητο της και έφτασε στην εκκλησία με τον γιο της Νικόλαο, σε μια απαστράπτουσα Bentley. Στη συνέχεια, λίγα λεπτά αργότερα, έφθασε η Θεοδώρα, συνοδευόμενη από τον αδελφό της, Παύλο, με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο εκλιπών πατέρας τους κατά τις μετακινήσεις του στην Ελλάδα.

Η νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό, ειδικής σχεδίασης από τη Σήλια Κριθαριώτη, και συμπλήρωνε την εμφάνισή της με το ιστορικό πέπλο και την τιάρα του χεβίδη, στοιχεία που είχε φορέσει πριν από εξήντα χρόνια η μητέρα της, Άννα Μαρία, στο γάμο της με τον Κωνσταντίνο.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts