Νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ υπόσχεται σταθερά κέρδη για δύο χρόνια

Νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ υπόσχεται σταθερά κέρδη για δύο χρόνια


Ένα νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ, που πρόσφατα κυκλοφόρησε, προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίζουν με σταθερές μηνιαίες πληρωμές. Το παιχνίδι ονομάζεται «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» και μπορεί να μοιράσει έως 24.000 ευρώ κάθε μήνα για δύο χρόνια. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες διεκδικούν και έπαθλα των 1.000 ευρώ το μήνα για 24 μήνες.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μάργαρη, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στη Φλώρινα, το νέο ΣΚΡΑΤΣ έχει ήδη κερδίσει τη προτίμηση του κοινού: «Από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του, το νέο ΣΚΡΑΤΣ “24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ” κέρδισε το κοινό στο κατάστημα μας και από τότε βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις επιλογές των παικτών του ΣΚΡΑΤΣ. Το έπαθλο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό καθώς μπορεί να εξασφαλίσει στους υπερτυχερούς νικητές ένα σημαντικό και σταθερό εισόδημα για δύο ολόκληρα χρόνια. Το νέο παιχνίδι προσφέρει επίσης και ένα δεύτερο μικρότερο έπαθλο, με τους τυχερούς να λαμβάνουν 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες».

Το «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» κοστίζει 5 ευρώ και διατίθεται σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ, στους λαχειοπώλες και σε επιλεγμένα περίπτερα και mini markets. Ο κ. Μάργαρης εξηγεί τον τρόπο παιχνιδιού: «Οι παίκτες προσπαθούν να ταιριάξουν οποιονδήποτε από τους αριθμούς τους με έναν από τους τυχερούς αριθμούς, ώστε να κερδίσουν το αντίστοιχο ποσό. Αν βρουν το σύμβολο με τα χαρτονομίσματα, κερδίζουν άμεσα 50 ευρώ. Αν ανακαλύψουν δύο φορές το σύμβολο «ΤΥΧΗ», κερδίζουν 1.000 ευρώ μηνιαίως για 24 μήνες. Σε περίπτωση που εμφανιστεί δύο φορές το σύμβολο «24ΜΗΝΕΣ», κερδίζουν το μέγιστο έπαθλο του παιχνιδιού, δηλαδή 24.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες».

Οι λαχνοί των παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ συμμετέχουν επίσης στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Όπως τονίζει ο κ. Μάργαρης, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια μαζί με προνόμια και δώρα από το πρόγραμμα: «Οι παίκτες απλά σκανάρουν τον QR κωδικό που θα βρουν στους λαχνούς των παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Με αυτόν τον τρόπο, συμμετέχουν σε κληρώσεις για να κερδίσουν κουπόνια εξαργύρωσης στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts