Νέα Ρολόγια Swatch Εμπνευσμένα από τους Simpsons για Halloween και Día de los Muertos

Νέα Ρολόγια Swatch Εμπνευσμένα από τους Simpsons για Halloween και Día de los Muertos


Η Swatch με ενθουσιασμό λανσάρει δύο νέα ρολόγια της Συλλογής The Simpsons, που γιορτάζουν το Halloween και την Día de los Muertos. Οι δύο δημιουργίες, AYE CARUMBOO! και D’OH OF THE DEAD, είναι σίγουρο ότι θα προσθέσουν χαρά και ζωντάνια σε κάθε στιγμή σας, ειδικά καθώς οι νύχτες γίνονται πιο σκοτεινές.

Το AYE CARUMBOO! φέρει τον Bart Simpson, τον εμβληματικό χαρακτήρα της σειράς, σε μία μοναδική κάσα διαμέτρου 47 mm. Ο Bart, σε λευκό και σκούρο ροζ χρώμα, ξεχωρίζει πάνω σε μαύρο φόντο, καλύπτοντας τόσο το καντράν όσο και το λουρί του ρολογιού. Το σχέδιο του λουριού περιλαμβάνει αστροπελέκια, ενώ οι δείκτες έχουν μορφή αστραπής, δίνοντάς του μία παιχνίδιαρη και γιορτινή διάθεση – ιδανικό για την Halloween στολή σας.

Από την άλλη, το D’OH OF THE DEAD γιορτάζει την Día de los Muertos, με ένα κλασικό NEW GENT που απεικονίζει όλα τα μέλη της οικογένειας των Simpsons. Το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την παραδοσιακή ofrenda και διαθέτει ζωντανά χρώματα και στολίδια στο καντράν και το λουρί.

Αυτά τα δύο ρολόγια είναι διαθέσιμα από τις 26 Σεπτεμβρίου σε καταστήματα Swatch και στον ιστότοπο swatch.com. Είτε είστε έτοιμοι να γιορτάσετε το Halloween στις 31 Οκτωβρίου, είτε την Día de los Muertos την 1η Νοεμβρίου, αυτά τα νέα ρολόγια θα συμπληρώσουν τέλεια τη συλλογή σας.

Η Swatch, με ένα ρεκόρ καινοτομίας και θετικής προσέγγισης στο σχεδιασμό ρολογιών από το 1983, συνεχίζει να ξεχωρίζει στη βιομηχανία. Με εντυπωσιακούς σχεδιασμούς που αποτυπώνουν πνεύμα και χρώμα, η Swatch έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες μάρκες ρολογιών, που εκπλήσσει τους πελάτες της με νέες κυκλοφορίες και μοναδικές συλλογές.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts