Νέα Ψηφιακή Εποχή για την Hellenic Train με Αναβαθμισμένη Πλατφόρμα Εισιτηρίων

Νέα Ψηφιακή Εποχή για την Hellenic Train με Αναβαθμισμένη Πλατφόρμα Εισιτηρίων


Η Hellenic Train προσφέρει μία νέα ψηφιακή πλατφόρμα που αναβαθμίζει την εμπειρία των επιβατών, παρέχοντας εύχρηστες υπηρεσίες για την έκδοση εισιτηρίων. Οι επιβάτες μπορούν πλέον να εκδίδουν εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας, χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται εκδοτήρια, εξοικονομώντας χρόνο και διευκολύνοντας τη διαδικασία των ταξιδιών τους.

Με την έναρξη της νέας εμπορικής πλατφόρμας, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν τα εισιτήριά τους, επιλέγοντας διαφορετικά δρομολόγια χωρίς επιπλέον χρέωση, και μπορούν να ακυρώνουν εισιτήρια ή κάρτες με επιστροφή της αξίας τους. Επιπλέον, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε αποζημιώσεις σε περιπτώσεις καθυστερήσεων.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη από τις 8 Οκτωβρίου και ενσωματώνει όλα τα κανάλια επικοινωνίας της Hellenic Train, διασφαλίζοντας την άμεση και εξ αποστάσεως διαχείριση των εισιτηρίων. Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου προσφέρει αυξημένη ασφάλεια στην πληρωμή, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο ηλεκτρονικής απάτης και μειώνοντας τη χρήση χαρτιού μέσω ψηφιοποίησης.

Ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Hellenic Train, κ. Θεόδωρος Ευσταθόπουλος, αναφέρει για την πλατφόρμα: «Με την περαιτέρω εξέλιξη των δυνατοτήτων, ο επιβάτης θα απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία από ‘άκρο σε άκρο’». Η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης την αγορά δωροκάρτας της Hellenic Train, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά εισιτηρίων.

Για τη χρήση της νέας πλατφόρμας, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή “HT New Platform” από το Apple Store και το Google Store. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στις ελληνικές και αγγλικές γλώσσες, με προγραμματισμένη προσθήκη και της ιταλικής. Επιπλέον, για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, οι επιβάτες μπορούν να επισκέπτονται το σχετικό ιστότοπο ή να καλούν στην εξυπηρέτηση πελατών.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts