Μήνυμα Ζωής από Θύμα Τροχαίου για τη Σημασία του Κράνους και της Ζώνης Ασφαλείας

Μήνυμα Ζωής από Θύμα Τροχαίου για τη Σημασία του Κράνους και της Ζώνης Ασφαλείας


Μια 18χρονη από την Κρήτη υπήρξε θύμα τροχαίου το οποίο προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς, καθώς δεν φορούσε κράνος κατά τη διάρκεια της βόλτας της με τον φίλο της, που οδηγούσε την μηχανή. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Αν και εκείνος ήταν ασφαλής χάρη στο κράνος που φορούσε, η κοπέλα υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.

«Σε μία στροφή δεν είχε φώτα, ήταν απότομη. Εγώ δεν φορούσα κράνος. Αυτό που θυμάμαι είναι να κοιτάω κάτω και να βλέπω θρύψαλα», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Έπεσα κάτω και σερνόμουν. Έπεσα κατευθείαν με το κεφάλι. Για λίγα δευτερόλεπτα, ένιωθα ότι χάνομαι. Ξέχασα το χώρο γύρω μου, είχα αίματα παντού», πρόσθεσε.

Αποφασισμένη να μεταφέρει το μήνυμά της, η Μυρσίνη μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τόνισε τη σημασία της χρήσης κράνους και ζώνης. «Δεν είναι δύσκολο να φορέσεις το κράνος. Πολλοί νομίζουν ότι δεν θα συμβεί σε αυτούς, όμως το κακό μπορεί να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή. Έπρεπε να το μάθω με τον δύσκολο τρόπο», επεσήμανε.

Σημείωσε επίσης: «Οι άνθρωποι που μας βοήθησαν νόμιζαν ότι ήμασταν νεκροί. Θα μπορούσα να είχα παραμείνει ανάπηρη. Αν κάτι συμβεί, κάποιοι μένουν να υποφέρουν. Πρόσεξε τον εαυτό σου. Είναι απλό να φορέσεις κράνος και ζώνη».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts