Μάχη για την ανάνηψη 13χρονης από το Θερμό Αιτωλοκαρνανίας μετά από σοβαρό τροχαίο حادثμα

Μάχη για την ανάνηψη 13χρονης από το Θερμό Αιτωλοκαρνανίας μετά από σοβαρό τροχαίο حادثμα


Μάχη για την επιβίωση δίνει μια 13χρονη από το Θερμό Αιτωλοκαρνανίας, η οποία παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Θέρμου. Η κοπέλα βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης και η ομάδα του, έχουν κατορθώσει να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 13χρονης, αλλά θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο 24ωρα προτού μπορέσουν να παρέχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της. Το κορίτσι, όμως, είναι πολύτραυματία και έχει υποστεί κακώσεις σε ζωτικά όργανα της κοιλιάς, ενώ παράλληλα παρουσιάζει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με κατάγματα στην βάση του κρανίου και στη σπονδυλική στήλη.

Αργά το βράδυ στο νοσοκομείο της Πάτρας έφτασαν ορθοπεδικοί και νευροχειρουργοί από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, οι οποίοι συμμετείχαν σε σύσκεψη με τους γιατρούς της ΜΕΘ. Η σύσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα. Παρά την κρίσιμη κατάσταση, η 13χρονη διατηρεί τη σταθερότητά της και βρίσκεται σε βαθιά καταστολή. Ιατρικοί κύκλοι εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας ότι αν η σταθερή αυτή κατάσταση συνεχιστεί, οι γιατροί θα μπορέσουν να αποκτήσουν τον έλεγχο στην προσπάθεια να σώσουν τη ζωή της.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts