Κυκλοφοριακό Χάος στην Αττική με Σημαντικές Καθυστερήσεις στους Κύριους Δρόμους

Κυκλοφοριακό Χάος στην Αττική με Σημαντικές Καθυστερήσεις στους Κύριους Δρόμους


Πανικός επικρατεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 21/10 στους δρόμους της Αττικής, με το κυκλοφοριακό κομφούζιο να είναι ιδιαίτερα έντονο. Σημαντική επιβράδυνση παρατηρείται στην Κηφισία, όπου ένα ακινητοποιημένο όχημα έχει προκαλέσει δυσχέρεια στο ρεύμα προς Κηφισιά, ειδικά στο ύψος του Φάρου Ψυχικού.

Δυσκολίες αντιμετωπίζουν επίσης οι οδηγοί στην Κατεχάκη, τους γύρω δρόμους του Συντάγματος, καθώς και στην περιοχή του Πειραιά. Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, κοντά στον Άλιμο.

Στην Αττική Οδό, οι καθυστερήσεις είναι σημαντικές. Συγκεκριμένα, οι χρόνοι αναμονής προς Ελευσίνα κυμαίνονται από 20 έως 25 λεπτά για τις διαδρομές από Ανθούσα και Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας. Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται και προς το Αεροδρόμιο, με αναμονές άνω των 30 λεπτών από Περιφέρεια Αιγάλεω και Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) προς Κηφισία.

Για άμεση ενημέρωση σχετικά με την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής καθώς και για τις καθυστερήσεις και τα μποτιλιαρίσματα, οι πολίτες μπορούν να παρακολουθήσουν τον διαδραστικό χάρτη με την τρέχουσα κατάσταση της κυκλοφορίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts