Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Κέντρο της Αθήνας για τον 28ο Ποδηλατικό Γύρο

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Κέντρο της Αθήνας για τον 28ο Ποδηλατικό Γύρο


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή, καθώς θα διεξαχθεί ο 28ος Ποδηλατικός Γύρος της πόλης. Η κυκλοφορία θα διακόπτεται σταδιακά από τις 7 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι. Οι δρόμοι που θα κλείσουν περιλαμβάνουν: Σταδίου, Πλ. Συντάγματος, Φιλελλήνων και πολλές άλλες οδούς.

Από τις 8 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, θα ισχύσουν επιπλέον περιορισμοί σε άλλες κεντρικές οδούς, όπως η Λεωφ. Βασ. Αμαλίας και η Λεωφ. Συγγρού. Σημειώνεται ότι η κάθετη διέλευση των οχημάτων θα περιορίζεται από τη διαδρομή του Ποδηλατικού Γύρου, εκτός από τον ελεγχόμενο κόμβο Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης.

Οι ποδηλάτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αγωνιστικές διαδρομές 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων και 2,5 χιλιομέτρων, όλες πιστοποιημένες από την World Athletics. Η Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» θα τροποποιήσει τα δρομολόγιά της και θα τερματίζει στη στάση «ΦΙΞ» από τις 7 το πρωί μέχρι την ολοκλήρωση του Γύρου.

Τέλος, η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να αποφεύγουν τις συγκεκριμένες οδούς κατά την διάρκεια των ρυθμίσεων και να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων για καλύτερη ομαλότητα της κυκλοφορίας. Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts