Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Αθήνα για τον 28ο Ποδηλατικό Γύρο

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Αθήνα για τον 28ο Ποδηλατικό Γύρο


Κυριακή σήμερα και στην Αθήνα θα ισχύσουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «28ου Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας». Η κυκλοφορία θα διακοπεί σταδιακά, ενώ θα απαγορευτεί η στάθμευση σε συγκεκριμένες οδούς και λεωφόρους της πόλης.

Αναλυτικά, οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν:

Από τις 07:00 έως τις 13:00, διακοπές θα υπάρξουν σε:
– Οι λεωφόροι Σταδίου (από Αμερικής έως Λεωφ. Βασ. Γεωργίου), Πλ. Συντάγματος, καθώς και στη Φιλελλήνων και σε όλες τις καθέτους της.
– Η Βασ. Γεωργίου Α΄ θα είναι κλειστή για όλο το μήκος της, μαζί με τις καθέτους της.

Από τις 08:00 έως τις 13:00, θα ισχύσουν και οι εξής διακοπές:
– Λεωφ. Βασ. Αμαλίας για όλο το μήκος και σε όλες τις καθέτους της.
– Φιλελλήνων, Λεωφ. Συγγρού (από την οδό Αθ. Διάκου έως την οδό Διον. Αεροπαγίτου), Λεωφ. Βασ. Όλγας και πολλές ακόμα οδούς στην περιοχή.

Επιπρόσθετα, οι οδοί Αθ. Διάκου, Βούρβαχη, Χατζηχρήστου, Βεΐκου και άλλες θα κλείσουν σε όλες τις καθέτους τους έως την πρώτη παράλληλη οδό. Ιδιαίτερα, η Πλ. Ομονοίας θα είναι επίσης κλειστή, όπως και η Σταδίου (από Πλ. Ομονοίας έως την οδό Αμερικής).

Η Τροχαία συστήνει στους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση από τις παραπάνω οδούς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Αναμένονται λοιπές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις που σκοπό έχουν την ασφαλή διεξαγωγή του Ποδηλατικού Γύρου.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts