Κολυμβητικός Γύρος για την Υποστήριξη των Ακριτικών Νησιών στο Μεγανήσι

Κολυμβητικός Γύρος για την Υποστήριξη των Ακριτικών Νησιών στο Μεγανήσι


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμένος κολυμβητικός γύρος το Μεγανήσι από την ExcellenSeas Pastra Cretonaxiosa, με αθλητές να διανύουν 31 χιλιόμετρα σε σκυταλοδρομία που κράτησε 10 ώρες και 13 λεπτά, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024. Η συγκεκριμένη κολυμβητική δράση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προεδρίας της Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι αθλητές: Ευγενία Τζαννίνη, Ευάγγελος Ζουρμπάκης, Απόστολος Τσαγκαράκης, Σωτήριος Πάστρας, Βασίλειος Σοφικίτης, Petar Stoychev, Δημήτριος Ταλαγάνης και Βασίλειος Μαρούλης. Η υποδοχή της ομάδας έγινε σε θερμό και εορταστικό κλίμα.

Ο σκοπός της δράσης είναι να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την οικονομική ενίσχυση του έργου των «Θαλασσών Αριστείας» (ExcellenSeas), με τον φετινό αγώνα να είναι αφιερωμένος στους φοιτητές των ακριτικών μας νησιών.

Η ExcellenSeas Pastra Cretonaxiosa εξέφρασε τις πιο θερμές ευχαριστίες στους κ.κ. Άγγελο Αλεξανδρόπουλο, Νίκη Κωστάκου, Σοφία Μάκαρη και Ιωάννα Μαυροφρίδου για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του εγχειρήματος. Επίσης, ευχαρίστησε τον κ. Ingvar Jensen για την παραχώρηση του σκάφους Take Off 3, καθώς και τον καπετάνιο κ. Ηλία Σφιγκάκη και τον ιατρό κ. J. Καλαμπαλίκη, οι οποίοι συνόδευσαν εθελοντικά την αποστολή, συμβάλλοντας στην ασφαλή και επιτυχή ολοκλήρωση της διαδρομής.

Ο ΑΝΤ1 συνέδραμε ως χορηγός επικοινωνίας στην πρωτοβουλία και η ExcellenSeas Pastra Cretonaxiosa ευχαριστεί τον Ισαάκ Καριπίδη για την υποστήριξή του στην προβολή της δράσης, καθώς και την κα Βαρελά Βάνα και τον κ. Χαλβατζή Κωνσταντίνο για τη συνεχή φροντίδα των τεχνικών θεμάτων των δράσεών της.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts