Κέρδη μέχρι 2,7 εκατομμύρια ευρώ στη νέα κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου

Κέρδη μέχρι 2,7 εκατομμύρια ευρώ στη νέα κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου


Η 41η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 19:00, προσφέροντας κέρδη που φτάνουν έως και τα 2,7 εκατ. ευρώ. Είναι η πρώτη κλήρωση μετά από πέντε συνεχόμενα τζακ-ποτ, χωρίς να έχει αναδειχθεί μεγάλος νικητής. Για τους συμμετέχοντες, υπάρχει η εγγύηση ότι τουλάχιστον το 50% των χρημάτων τους θα επιστραφεί για κάθε λαχνό, και όλοι οι λήγοντες λαχνοί θα κερδίσουν σε αυτήν την κλήρωση.

Οι παίκτες που διατηρούν λαχνούς με τον ίδιο αριθμό όπως ο Μεγάλος Λαχνός θα κερδίσουν 15.000 ευρώ σε άλλες σειρές, ενώ τα κέρδη για άλλους 139 λαχνούς κυμαίνονται από 50 έως 5.000 ευρώ. Οι λαχνοί κοστίζουν 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό και πωλούνται σε καταστήματα ΟΠΑΠ και στους λαχειοποιούς σε όλη την Ελλάδα. Οι κληρώσεις διατίθενται επίσης στο YouTube από το κανάλι του ΟΠΑΠ.

Επιπλέον, μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους από το κινητό για να δουν αν έχουν κερδίσει. Κάθε σκανάρισμα συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», προσφέροντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις για άλλες ανταμοιβές.

Διατίθεται και η εκτυπωμένη μορφή λαχνών, με την επιλογή λήγοντος και χιλιάδας. Σε καταστήματα ΟΠΑΠ και συνεργαζόμενα σημεία της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα, χιλιάδα ή να ζητήσουν τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts