«Καλοκαιρινές Θερμοκρασίες και Γενικά Αίθριος Καιρός σε Όλη τη Χώρα»

«Καλοκαιρινές Θερμοκρασίες και Γενικά Αίθριος Καιρός σε Όλη τη Χώρα»


Υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα κατά το διήμερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου, με τις ανατολικές ηπείρους να φτάνουν τους 32 με 33 βαθμούς. Στην Αττική, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με αραιές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, ενώ τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν στους νότιους έως 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται παρόμοιος καιρός, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, 2 με 3 μποφόρ, και πρόσκαιρα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Στις άλλες περιοχές όπως η Μακεδονία και Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία οι μέγιστες θα είναι από 12 έως 28 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, Ήπειρο και Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, με περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες το πρωί και το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα επικρατήσει αίθριος καιρός, με θερμοκρασίες από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Στην Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με ανεμώδεις συνθήκες 2 με 4 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα βόρεια, και θερμοκρασίες από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts