Ηλιοφάνεια και Ενισχυμένοι Βοριάδες Στο Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ηλιοφάνεια και Ενισχυμένοι Βοριάδες Στο Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου


Αναμένονται ηλιόλουστες ημέρες με ενισχυμένους βοριάδες και θερμοκρασίες σύμφωνα με την εποχή για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, μετεωρολόγος της ΕΡΤ, τονίζει ότι το καιρικό σκηνικό δεν θα διαφέρει από εκείνο της υπόλοιπης εβδομάδας, που θα κυλήσει χωρίς βροχές. Η θερμοκρασία στα βόρεια της χώρας δεν θα ξεπερνά τους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νότια οι δείκτες θα αγγίξουν τους 24-25 βαθμούς.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης επιβεβαίωσε ότι για την 28η Οκτωβρίου δεν αναμένονται σημαντικά καιρικά φαινόμενα. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι ήπιες, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ψύχρα τις βραδινές ώρες και το πρωί.

Περαιτέρω, ο Τάσος Αρνιακός από τον ΑΝΤ1 αναφέρει ότι η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί, συνοδευόμενη από λίγες νεφώσεις, με θερμοκρασίες στους 24-25 βαθμούς Κελσίου. Αναμένεται, ωστόσο, ότι με την κατάρρευση του αντικυκλώνα τις επόμενες ημέρες, θα ανοίξει ο δρόμος για έντονα καιρικά φαινόμενα και βροχές τον Νοέμβριο.

Επίσης, ο Γιώργος Τσατραφύλλια από τον Alpha υπογραμμίζει ότι τα νότια και δυτικά τμήματα της χώρας θα απολαύσουν την ηλιοφάνεια και τη σταδιακή άνοδο του θερμομέτρου. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα παραμείνουν στους 7-8 Μποφόρ, με την πρόγνωση για βροχές να είναι απογοητευτική για την ώρα. Αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι η διαύγεια και η καθαρότητα της ατμόσφαιρας θα προσφέρουν ευκαιρίες για εξωτερικές δραστηριότητες και βόλτες στην ύπαιθρο.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts