Η υγεία της Μαρινέλλας παραμένει σταθερή αλλά επιφυλακτική σύμφωνα με τους γιατρούς

Η υγεία της Μαρινέλλας παραμένει σταθερή αλλά επιφυλακτική σύμφωνα με τους γιατρούς


Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι ιατροί που παρακολουθούν τη Μαρινέλλα, η κατάσταση της υγείας της είναι «σταθερή αλλά κρίσιμη». Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Mega, η πρόεδρος της EINAΠ, Ματίνα Παγώνη, επιβεβαίωσε ότι η τραγουδίστρια νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο. Η κ. Παγώνη μίλησε για την κατάσταση του ασθενούς τονίζοντας: «Για εμάς είναι σημαντικό το γεγονός ότι όσο περνά ο χρόνος, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες υπέρ του ασθενούς. Βρισκόμαστε στο τρίτο 24ωρο σταθερής κατάστασης, κάτι που δείχνει ότι δεν έχουν προκύψει επιπλοκές και η αιμορραγία δεν επιδεινώνεται».

Η Μαρινέλλα έχει υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων και το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη των γιατρών για να αποφασίσουν τη συνέχεια της θεραπείας της. Ωστόσο, προς το παρόν δεν κρίνεται απαραίτητη κάποια χειρουργική επέμβαση, με την τραγουδίστρια να ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά. Η κ. Παγώνη ανέφερε ότι «στα επόμενα 24ωρα θα δούμε αν, χάρη στη φαρμακευτική αγωγή, η αιμορραγία αρχίζει σταδιακά να απορροφάται».

Μιλώντας για τους παράγοντες που συμβάλλουν στην εκδήλωση αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου, επισήμανε ότι «η ηλικία και το στρες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Άρα η πίεση που δεν είναι σωστά ρυθμισμένη μπορεί να αποτελέσει κρίσιμο παράγοντα. Όσο πιο χαμηλή και ρυθμισμένη είναι η πίεση, τόσο πιο χαμηλές είναι οι πιθανότητες. Πρέπει λοιπόν σε αυτές τις ηλικίες να δίνουμε μεγάλη σημασία στην πρόληψη και την παρακολούθηση των δεικτών». Επιπλέον, τόνισε ότι είναι θετικό σημάδι ότι η Μαρινέλλα επικοινωνεί, αλλά επισήμανε την ανάγκη υπομονής για να προχωρήσει η θεραπεία χωρίς επιπλοκές.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts