Η θλίψη της Σίφνου για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή Θανάση Γεωργούλη

Η θλίψη της Σίφνου για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή Θανάση Γεωργούλη


Ο ποδοσφαιριστής του Πανσιφναϊκού, Θανάσης Γεωργούλης, έφυγε από τη ζωή στα 20 του χρόνια, βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρη τη Σίφνο. Όπως αναφέρει το sportcyclades.gr, ο νεαρός αθλητής έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο μετά από δύο χρόνια σφοδρής πάλης με την ασθένεια.

Η ανακοίνωση του Πανσιφναϊκού εκφράζει τον πόνο του συλλόγου: «Καλό Παράδεισο μικρέ……και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά!». Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η μέρα αυτή φέρνει άσχημα νέα για την ομάδα και την κοινότητα, καθώς ένα από τα αγαπημένα και ταλαντούχα παιδιά που είχαν μεγαλώσει στα γήπεδα της Σίφνου «έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους μας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση. Επίσης, λόγω του πένθους, οι προγραμματισμένοι αγώνες των τμημάτων του Πανσιφναϊκού αυτό το Σαββατοκύριακο, τόσο στην Τήνο (ανδρικό) όσο και στη Σίφνο (Κ14 & Κ12), αναβάλλονται. Η ομάδα ΠΑΣ Τήνου, με την οποία θα αγωνιζόταν ο Πανσιφναϊκός, ανακοίνωσε επίσης τη αναβολή του αγώνα.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts