Η The Athlete’s Foot Greece Συμμετέχει Στο Sneakerness Athens Με Δράσεις Ενδυνάμωσης Κοινοτήτων

Η The Athlete’s Foot Greece Συμμετέχει Στο Sneakerness Athens Με Δράσεις Ενδυνάμωσης Κοινοτήτων


Η The Athlete’s Foot Greece συμμετέχει ως IMPACT Partner στο SNEAKERNESS ATHENS, που διοργανώνεται 11-13 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ. Το πρόγραμμα IMPACT επιδιώκει να ενδυναμώσει τις τοπικές κοινότητες, και αυτή η εκδήλωση θα προσφέρει δράσεις για τους λάτρεις της street κουλτούρας.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, η The Athlete’s Foot θα λειτουργεί το The Athlete’s Foot Lounge, ένα ειδικά διαμορφωμένο σημείο συνάντησης για χορευτές, καλλιτέχνες και επισκέπτες. Στον χώρο αυτό θα πραγματοποιηθεί live art creation από τον urban artist Summernerd (@_sumsz), ενώ θα υπάρχει και διαγωνισμός με δώρα όπως gift vouchers.

Οι live performances περιλαμβάνουν ένα χορευτικό σόου κάθε ημέρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το WAACKING PERFORMANCE & BATTLE την Παρασκευή 11/10, το Get AP Studio Open Call Workshop το Σάββατο 12/10, και την Κυριακή 13/10 το dance performance “The UNITY Show” από το @GetAP.Studio. Οι παραστάσεις αυτές συνδυάζουν διαφορετικά χορευτικά στυλ και στόχο έχουν να προάγουν την αυτοέκφραση και την ενότητα.

Επιπλέον, μια μεγάλη Giveaway εντείνεται στο Instagram account @theathletesfootgreece, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν διπλά day pass tickets για το φεστιβάλ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι τις 9/10 ή να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω του more.com και να μάθουν περισσότερα στο sneakerness.gr.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts