«Η Συγκλονιστική Ιστορία Αγάπης και Απώλειας της Κοπέλας του Ιωνά Καρούση»

«Η Συγκλονιστική Ιστορία Αγάπης και Απώλειας της Κοπέλας του Ιωνά Καρούση»


Ραγίζει καρδιές η ιστορία της κοπέλας του 26χρονου Ιωνά Καρούση, ο οποίος χάθηκε στην επίθεση στο Τελ Αβίβ. Όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, «αν ήταν μαζί του τώρα, δεν θα μιλούσαμε». Ο Ιωνάς είχε πάει στην περιοχή για να ολοκληρώσει μια εργασία του πανεπιστημίου, καθώς σπούδαζε αρχιτεκτονική. Εκείνος βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή.

Η τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ήταν στις 15:30, όταν εκείνος βρισκόταν στο Τελ Αβίβ για την εργασία του, χωρίς να υπάρχουν προειδοποιήσεις ή ειδήσεις για επιθέσεις. «Δεν ήξερα τι συνέβαινε», τόνισε η κοπέλα. Μόλις είδε τις ειδήσεις στις 19:00, του έστειλε μήνυμα, αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση, καθώς τότε είχε συμβεί το μοιραίο.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς αναγνώρισε το σώμα του, η κοπέλα είπε πως ενημερώθηκε από τον ξάδερφό της, ο οποίος τον είδε. Όταν αντίκρισε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης, μπόρεσε να αναγνωρίσει τον Ιωνά και είπε χαρακτηριστικά: «Καρδιά μου όμορφη, αυτός είναι, αυτός είναι το αγόρι μου φορούσε τέτοιο παντελόνι».

Περιγράφοντας τον Ιωνά, είπε πως ήταν «το καλύτερο παιδί», με καλοσύνη και παιδική αθωότητα. Πίστευε πολύ στον Θεό και πάντα βοηθούσε τους ανθρώπους γύρω του. Τέλος, μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram από το σημείο της επίθεσης, αναφέροντας: «Περίμεναν απλώς το τρένο. Η χαρά μου ήσουν και θα είσαι πάντα».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts