Η Σάμος ως Προτιμήμενος Προορισμός για τους Τουρκοέλληνες Ταξιδιώτες

Η Σάμος ως Προτιμήμενος Προορισμός για τους Τουρκοέλληνες Ταξιδιώτες


Την προτίμηση των Τούρκων ταξιδιωτών προς τα ελληνικά νησιά, με έμφαση στη Σάμο, αναδεικνύει το Focus.de. Η έρευνα του δημοφιλούς γερμανικού ιστότοπου αποκαλύπτει ότι εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες επιλέγουν το συγκεκριμένο νησί, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο και προσφέρει μοναδικές ομορφιές. Ιδιαίτερα γυναίκες από την Τουρκία προβάλλουν τη Σάμο σε κάθε ευκαιρία μετά την επίσκεψή τους, επαινώντας την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές των τουριστικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Haberekspres, η Σάμος έχει αναδειχθεί σε δημοφιλή προορισμό, καθώς συνδυάζει εύκολη πρόσβαση μέσω ακτοπλοΐας και εκπληκτικές φυσικές και ιστορικές ομορφιές. Οι ελαιώνες, τα πευκοδάση και οι αμπελώνες καλλωπίζουν το νησί, προσφέροντας έναν παράδεισο για τους λάτρεις της φύσης που αναζητούν ηρεμία. Το Καρλόβασι, με τις περιπατητικές διαδρομές του και την τοπική οινοποίηση, προσελκύει επισκέπτες όλων των επιπέδων εμπειρίας.

Ο δήμος Δυτικής Σάμου επιδιώκει συνεργασίες με τουριστικούς φορείς για να ενισχύσει την παρουσία του στην τουρκική αγορά, ενώ φέτος έχει δημιουργήσει τη σύνδεση Σίγκασικ – Καρλόβασι. Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού της περιοχής, Ευάγγελος Μαρνέζος, υπογραμμίζει ότι οι τουριστικές ροές από την Τουρκία έχουν αυξηθεί σημαντικά, προσφέροντας τονωτικές ενέσεις στην τοπική οικονομία από την αρχή της σεζόν.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts