Η Πραγματικότητα για τον Γεράσιμο και τη Νοσηλεία του στη Βοστώνη

Η Πραγματικότητα για τον Γεράσιμο και τη Νοσηλεία του στη Βοστώνη


Ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού στην τραγωδία των Τεμπών, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Βοστώνη, όπου είχε μεταφερθεί με ειδική πτήση τον Νοέμβριο του 2023. Σύμφωνα με ανάρτηση του Νίκου Πλακιά, οι αναφορές που κυκλοφορούν για επιστροφή του Γεράσιμου στην Ελλάδα και σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα είναι εσφαλμένες.

Ο Νίκος Πλακιάς δήλωσε στην πλατφόρμα Χ: «Από το πρωί βλέπω και διαβάζω για τον Γεράσιμο ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στην Λάρισα σε κέντρο αποκατάστασης. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που γράφουν και αναπαράγουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα social media. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γυρίζει στην Ελλάδα. Για τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσει η οικογένεια του κάποια στιγμή. Οι άνθρωποι δίνουν έναν τεράστιο και άνισο αγώνα, σεβαστείτε το».

Επιπλέον, συγγενής της οικογένειας ανέφερε ότι οι οικείοι του Γεράσιμου εξετάζουν τις επιλογές τους, όπως το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε άλλο κέντρο αποκατάστασης σε τρίτη χώρα ή να παραμείνει στη Βοστώνη για την αποθεραπεία του.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts