Η Μελίνα Νάτσιου μοιράζεται την προσωπική της ιστορία ως τρανς γυναίκα μέσα από το θέατρο

Η Μελίνα Νάτσιου μοιράζεται την προσωπική της ιστορία ως τρανς γυναίκα μέσα από το θέατρο


Η Μελίνα Νάτσιου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”, μίλησε για την καθημερινότητά της ως τρανς γυναίκα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Αναφέρθηκε στην “κρυφή” ζωή που άφησε πίσω της, περιγράφοντας την εσωτερική της πάλη. «Πατούσα αναβολή στο ξυπνητήρι αυτό. Άλλη μια μέρα αγόρι, άλλη μια μέρα αγόρι… Από τη στιγμή που το ‘πάτησα’, τέλος. Έζησα μια κρυφή ζωή. Το βράδυ ήμουν η Μελίνα και το πρωί το αγόρι που εργάζεται», εξομολογήθηκε.

Ανέφερε ότι η ψυχοθεραπεία την έχει βοηθήσει σημαντικά και ότι χωρίς αυτήν, δεν ξέρει αν θα τα κατάφερνε. «Νιώθεις τόσο απροστάτευτος, που τα χαστούκια μοιάζουν εκατό. Δεν κάνεις το βήμα», είπε.

Σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει καθημερινά, υπογράμμισε: «Σε πολλά σημεία της Αθήνας δεν μπορώ να περπατήσω γιατί κινδυνεύω. Αν μία cis γυναίκα έχει έναν άλφα κίνδυνο όταν περπατά σε κάποιες περιοχές, εγώ τον κίνδυνο αυτόν τον έχω επί δύο. Μια τρανς γυναίκα είναι πιο εύκολη λεία».

Η Μελίνα, που έχει εργαστεί ως δασκάλα υποκριτικής και χορού, επεσήμανε ότι το θέατρο την έχει αγκαλιάσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική της ενασχόληση. «Η εστίαση με αγκάλιασε, έγινε το transition μου εδώ μέσα, το είδαν οι πελάτες και το μαγαζί το δέχτηκε», πρόσθεσε. Σημείωσε την οικογενειακή και κοινωνική απορρίψη που συνάντησε κατά τη μετάβασή της από αγόρι σε κορίτσι, λέγοντας: «Ο ρόλος μου στο θέατρο είναι ουσιαστικά η ζωή μου».

«Κάποιες φορές φοβάμαι, σκύβω το κεφάλι και νιώθω ένα απροστάτευτο παιδί», συμπλήρωσε, αναδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη ανάγκη για αποδοχή και σεβασμό από την κοινωνία.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts