Η Μαρινέλλα δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Η Μαρινέλλα δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο


Η κατάσταση της Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου. Η τελευταία ενημέρωση είναι ενθαρρυντική, με την εμβληματική καλλιτέχνη να επικοινωνεί με την κόρη της και μάλιστα να της λέει: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα». Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι η Μαρινέλλα έχει δείξει σπουδαία θέληση και ενέργεια, ψελλίζοντας μάλιστα και στίχους από γνωστά τραγούδια της.

Ο νευροχειρουργός Νικόλαος Μαραθεύτης, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», εξήγησε ότι υπάρχει πάντα ο φόβος της επιδείνωσης. Τόνισε ότι όσο περνά ο χρόνος χωρίς επιδείνωση, αυτό είναι ενθαρρυντικό. Η αρχική αιμορραγία στον εγκέφαλο είχε προκαλέσει κινητικά προβλήματα, αλλά δεν ήταν τόσο σοβαρή ώστε να οδηγήσει σε απώλεια αισθήσεων.

«Η αρχική εκδήλωση του επεισοδίου δεν ήταν πολύ βαριά, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς urgent ανάγκη», σημείωσε ο γιατρός, προσθέτοντας ότι το αιμάτωμα είναι εκτεταμένο και χρειάζεται προσοχή. Ανέφερε επίσης ότι, αν και οι αιμορραγίες αυτές συνήθως σταματούν μόνες τους, πρέπει να παρακολουθούνται προσεκτικά, καθώς η έκταση του αιματώματος θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα αν αυξηθεί.

«Η ηλικία της Μαρινέλλας απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα σε τέτοιες περιπτώσεις, καθώς οι ιατρικές προφυλάξεις είναι επιτακτικές», πρόσθεσε ο νευροχειρουργός, υπογραμμίζοντας τη σημασία της τακτικής παρακολούθησης της κατάστασής της. Τέλος, κατέληξε ότι η πρόσφατη έλλειψη επιδείνωσης είναι μια θετική ένδειξη για την υγεία της ασθενούς.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts