Η κατάσταση της Μαρινέλλας μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή είναι κρίσιμη

Η κατάσταση της Μαρινέλλας μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή είναι κρίσιμη


Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο. Η σπουδαία τραγουδίστρια είχε αισθανθεί αδιαθεσία πριν την έναρξη της εκδήλωσης και έπεσε, συγκεκριμένα όταν ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της, με τίτλο «Εγώ και Εσύ». Κατά την εκτέλεση των στίχων «Θεέ μου μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε», άρχισε να παραπατά και τελικά κατέρρευσε.

Αμέσως μετά το περιστατικό, η συναυλία διακόπηκε και οι θεατές κλήθηκαν να αποχωρήσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες των υπευθύνων του θεάτρου. Η Μαρινέλλα διακομίσθηκε επειγόντως σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε με σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία). Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία ανέφερε ότι η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open για την κατάσταση της Μαρινέλλας, επισημαίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής της. Δήλωσε ότι «περνάει ένα δύσκολο αιμορραγικό εγκεφαλικό και θα χρειαστεί χρόνος». Εντόπισε ότι το αιμορραγικό εγκεφαλικό είναι πιο περίπλοκο από το ισχαιμικό και πως χρειάζεται τουλάχιστον δύο με τρία 24ωρα για να εκτιμηθεί η κατάσταση. Υπογράμμισε τη σημασία της εντοπισμένης έντονης κεφαλαλγίας, που μπορεί να σημάνει σοβαρά θέματα σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Παγώνη τόνισε ότι η Μαρινέλλα είναι δυνατός χαρακτήρας και ήθελε να ικανοποιήσει το κοινό της, γεγονός που ίσως να την οδήγησε να παραβλέψει τα συμπτώματα πριν βγει στη σκηνή. Επισήμανε ότι τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι δύσκολα και η πρόοδος της κατάστασής της μπορεί να είναι αργή, κάνοντας λόγο για την ανάγκη υπομονής και χρόνου.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts