Η Κατάσταση της Μαρινέλλας και η Αντίσταση της στη Δυσκολία

Η Κατάσταση της Μαρινέλλας και η Αντίσταση της στη Δυσκολία


Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της Μαρινέλλας εκδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 27/9 από το θεραπευτήριο Υγεία. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος επιβεβαίωσαν ότι η κατάσταση της σπουδαίας τραγουδίστριας παραμένει σοβαρή και κρίσιμη, καθώς έχει συμπληρώσει 40 ώρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

«Η κατάσταση της κας Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) είναι σταθερή και κρίσιμη μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν. Οι γιατροί σημειώνουν ότι η τραγουδίστρια δεν είναι διασωληνωμένη, έχει επαφή με το περιβάλλον και η οικογένειά της βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Μαρινέλλα έχει ανοίξει τα μάτια της και μπορεί ενδεχομένως να επικοινωνήσει. Ωστόσο, η ηλικία της αποτελεί αιτία προβληματισμού για τους γιατρούς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού φέρεται να είπε στην κόρη της: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

Η θέληση της Μαρινέλλας είναι εντυπωσιακή, αφού, σύμφωνα με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, φέρεται να ψέλλισε και κάποιες στίχους από τραγούδια. Οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι για την εξέλιξη της κατάστασής της.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts