Η Επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς μετά τον Τραυματισμό Του

Η Επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς μετά τον Τραυματισμό Του


Μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στους αχίλλειους τένοντες που υπήρξε πριν από μερικούς μήνες, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έκτοτε έμεινε εκτός δράσης, αδυνατώντας να συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αποδεσμεύτηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς και αναζητούσε τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει πιθανότητα ο Έλληνας φόργουορντ να επιστρέψει στους Μπακς. Ο δημοσιογράφος Κιθ Σμιθ από το «Spotrac» αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Χ (πρώην Twitter) ότι η ομάδα ενδιαφέρεται για την επανένταξη του Θανάση στο ρόστερ τους με την προοπτική ενός πιο ενεργού ρόλου σε σύγκριση με πέρυσι.

«Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναμένεται να χρειαστεί χρόνο για την αποθεραπεία του μετά τη ρήξη του αχίλλειου τένοντα, αλλά η παρουσία του στα αποδυτήρια εκτιμάται από τους Μπακς», ανέφερε μια πηγή της λίγκας. Ειδικότερα, ο ρεπόρτερ τόνισε ότι «ένας από τους λόγους που οι Μπακς σκοπεύουν να ανταλλάξουν τον Μαρζόν Μποσάμ είναι να ανοίξουν μία θέση στο ρόστερ, θέλοντας να υπογράψουν ξανά τον αγαπημένο των αποδυτηρίων τους, Θανάση Αντετοκούνμπο».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts