Η Δύσκολη Μάχη της Μαρινέλλας και οι Ελπίδες για Ανάρρωση

Η Δύσκολη Μάχη της Μαρινέλλας και οι Ελπίδες για Ανάρρωση


Ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διευθυντής της Β ΜΕΘ Παπανικολάου, αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, επισημαίνοντας ότι οι πρώτες 24 ώρες θα είναι κρίσιμες, ειδικά λόγω της προχωρημένης ηλικίας της. «Περνά αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά όρθια και με όλο το μεγαλείο. Παρά την ηλικία της, αναλαμβάνει ρίσκα που δεν είναι εύκολα να πάρει κανείς», δήλωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο εγκέφαλος είναι ο κύριος συντονιστής και ότι η έκβαση εξαρτάται από την αντίδρασή του στην αιμορραγία. «Έχουμε 2-3 24ωρα που ελπίζουμε να μην υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις. Από εκεί και πέρα, ξεκινά ένας Γολγοθάς, καθώς τα όργανα δεν λειτουργούν όπως σε έναν νεότερο άνθρωπο. Ωστόσο, θεωρώ ότι αν ένας άνθρωπος δείξει τέτοια δύναμη, θα τα καταφέρει. Δεν έχει χαθεί η μάχη», πρόσθεσε.

Η «μεγάλη Κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, συγκεκριμένα τη στιγμή που ερμήνευε το τρίτο της τραγούδι. Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι χάνει τις δυνάμεις της, πριν προλάβει να ψελλίσει στίχους: «Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί; Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε».

Η συναυλία διακόπηκε άμεσα και όλοι οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να αποχωρούν από το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο, σύμφωνα με τις οδηγίες των υπευθύνων. Στις πρώτες θέσεις βρίσκονταν η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, και η εγγονή της, Μελίνα Δασκαλοπούλου, οι οποίες έσπευσαν στη σκηνή για να βρίσκονται στο πλευρό της τραγουδίστριας.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts