Η ανέλιξη ενός αόρατου Έλληνα ανακαλύπτει την οικογένεια και τον εαυτό του

Η ανέλιξη ενός αόρατου Έλληνα ανακαλύπτει την οικογένεια και τον εαυτό του


Ένας άνθρωπος που γνωστός ως ο «αόρατος Έλληνας» τα τελευταία χρόνια αναζητούσε την οικογένειά του αλλά και την ταυτότητά του. Αντιμετωπίζοντας προβλήματα με τη μνήμη του, ο Πετρίτ κατάφερε τελικά να βρει τη μητέρα και τον αδερφό του, γεγονός που του επιτρέπει να ζήσει μια πιο φυσιολογική ζωή. Τα αποτελέσματα του γενετικού τεστ DNA επιβεβαίωσαν ότι η 72χρονη Βιτόρια είναι η βιολογική του μητέρα.

Στο συμπέρασμα του τεστ αναφέρεται ότι ο γενετικός τύπος της Βιτόρια είναι 2.880.476 φορές πιο πιθανό να προέρχεται από τη βιολογική μητέρα του Πετρίτ σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τυχαία επιλεγμένο άτομο, με πιθανότητα μητρότητας 99,999%. Ο ίδιος εκφράζει την ευτυχία του, δηλώνοντας στην εκπομπή Live News: «Νιώθω πάρα πολύ ευτυχισμένος. Νιώθω ότι κάτι καλό πάει να γίνει στη ζωή μου, γιατί τόσα χρόνια δεν θυμάμαι τους ανθρώπους που αγαπούσα και θα τους αγαπάω μέχρι να πεθάνω».

Αναγνωρίζει την αγάπη που του προσφέρουν οι δικοί του και το μεγάλο του παράπονο είναι ότι τους έχει ξεχάσει. «Θα κάνω τα πάντα για να έρθω κοντά τους, γιατί καταλαβαίνω ότι μόνο με την αγάπη μπορούμε να γιατρεύσουμε τις πληγές μας. Αισθάνομαι πολύ καλά, τώρα πλέον ξέρω ποιος είμαι», πρόσθεσε. Όταν ήρθε σε επαφή με τη μητέρα του, ένιωσε την αγάπη και την υποστήριξή τους, γεγονός που τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στο σωστό περιβάλλον.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts