Φρικτό Έγκλημα Στο Κεντάκι Με Δράστη Την Κόρη Που Σκότωσε Τη Μητέρα Της

Φρικτό Έγκλημα Στο Κεντάκι Με Δράστη Την Κόρη Που Σκότωσε Τη Μητέρα Της


Στο Κεντάκι, ΗΠΑ, μια αποτρόπαια εγκληματική πράξη αποκαλύφθηκε όταν μια 32χρονη γυναίκα, η Τοριλένα Φίλντς, συνελήφθη με τη μητέρα της να έχει διαμελιστεί. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της στο Mount Olivet κατόπιν ειδοποίησης ενός εργολάβου, ο οποίος βρήκε ανθρώπινα μέλη και κάλεσε τις αρχές.

Κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα διαμελισμένο σώμα κοντά σε ένα αιματοβαμμένο στρώμα και βρήκαν επίσης αίμα στην πίσω βεράντα του σπιτιού. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέσα σε μια κατσαρόλα στον φούρνο, είχαν μαγειρευτεί ανθρώπινα μέλη. Οι αρχές βρήκαν επιπλέον «πολλαπλά ανθρώπινα μέλη και όργανα» εγκατεστημένα μέσα σε ένα στρώμα.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι, η Φίλντς τους εμπόδισε, γεγονός που τους ανάγκασε να χρησιμοποιήσουν δακρυγόνα για να εισέλθουν. Κατά την σύλληψή της, διαπιστώθηκε ότι είχε αίματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα ρούχα της. Η Τοριλένα Φίλντς αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικές με κακοποίηση πτώματος, παρακώλυση αρχών και αλλοίωση αντικειμένων της εγκληματικής έρευνας.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts