Ευοίωνη η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας σύμφωνα με τους γιατρούς

Ευοίωνη η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας σύμφωνα με τους γιατρούς


Η υγεία της Μαρινέλλας, σύμφωνα με τους θεράποντές της ιατρούς, παρουσιάζει ικανοποιητική εξέλιξη. Η γνωστή τραγουδίστρια συνεχίζει τη νοσηλεία της στη ΜΕΘ, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που συνέβη επί σκηνής στο Ηρώδειο. Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν δηλώνει: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο».

Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, η κατάσταση είναι σταθερή αλλά παραμένει κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. «Πιστεύω σήμερα να βγει ένα ανακοινωθέν. Υπενθυμίζω ότι αυτά τα περιστατικά, τα βαριά, θέλουν πολύ χρόνο. Ας αφήσουμε τον οργανισμό να αντιδρά μόνος του», ανέφερε σε συνέντευξή της στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Οι θεράποντες ιατροί, Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος, υπογραμμίζουν ότι η κατάσταση της ασθενούς είναι θετική μέχρι στιγμής. Η Ματίνα Παγώνη τόνισε επίσης: «Ας δώσουμε χρόνο, το παλεύει, είναι πολύ δυνατή».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts