Επιτυχία και Συναρπαστικές Στιγμές στο Spetses Mini Marathon 2024

Επιτυχία και Συναρπαστικές Στιγμές στο Spetses Mini Marathon 2024


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Spetses Mini Marathon 2024, το κορυφαίο multi-sport event της χώρας, στο μαγευτικό νησί των Σπετσών. Οι συμμετέχοντες που παρευρέθηκαν από τις 4 έως 6 Οκτωβρίου είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δρομικά και κολυμβητικά αγωνίσματα που είχαν ήδη πουληθεί. Η τοπική κοινωνία, οι εθελοντές και η οργανωτική επιτροπή εργάστηκαν ακούραστα για να προετοιμάσουν όλες τις λεπτομέρειες και να υποδεχθούν τους δεκάδες συμμετέχοντες.

Το τριήμερο ξεκίνησε δυναμικά το απόγευμα της Παρασκευής με το Spetses Technogym Challenge, που τόνωσε την αδρεναλίνη των συμμετεχόντων στην πλατεία Ποσειδωνίου. Σημαντική ήταν η παρουσία του Ασημένιου Ολυμπιονίκη Απόστολου Χρήστου και άλλων αθλητών, οι οποίοι επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο Σπετσών για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους μαθητές και να τους ενθαρρύνουν να επιδιώκουν τους στόχους τους.

Οι κολυμβητικοί αγώνες το Σάββατο 5 Οκτωβρίου άρχισαν με το Warm up session της Vichy Laboratoires, όπου εκατοντάδες αθλητές προετοιμάστηκαν οδηγούμενοι από τον πρωταθλητή Γιάννη Δρυμωνάκο. Οι κορυφαίοι πρωταθλητές ξεχώρισαν στους αγώνες, με νικητές τον Απόστολο Σίσκο στα 1500μ. και τους Δημήτρη Μάρκο και Γιώργο Αρνιακό στο 3000μ.

Η Κυριακή 6 Οκτωβρίου ήταν ημέρα αγώνων δρόμου, με χιλιάδες δρομείς να συμμετέχουν στα 25χλμ. και 5χλμ. Οι πρώτες θέσεις στη διαδρομή των 5χλμ. κατέληξαν στους Ορφέα Ιωάννου και Βασιλική Καλλιμογιάννη, ενώ στο απαιτητικό αγώνα των 25χλμ., ο Ματθαίος Ματζιάρ αναδείχθηκε νικητής.

Το γεγονός υποστηρίχθηκε από τον τοπικό πληθυσμό και τους χορηγούς, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά και προσέφεραν προϊόντα και υπηρεσίες, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην πλατεία Ποσειδωνίου. Συνεχώς πληθυνόντουσαν και οι δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων παιδικών αγώνων, που κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Στους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν βραβεία, ενώ οι εταιρικές ομάδες που διακρίθηκαν στις διάφορες κατηγορίες είχαν την ευκαιρία να λάβουν σημαντικά βραβεία. Σημαντική ήταν και η ιατρική κάλυψη από ειδικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και επισκεπτών.

Η Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Μαρίνα Κουταρέλλη, εξέφρασε την περηφάνια της για την αυξανόμενη συμμετοχή και την επιτυχία της διοργάνωσης, τονίζοντας το μότο «Νίκη είναι η συμμετοχή». Τέλος, η Δήμαρχος Σπετσών, Ευγενία Φραγγιά, ευχαρίστησε τους τοπικούς κατοίκους και ανακοίνωσε την ανανέωση της συνάντησης για την επόμενη χρονιά.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts