Ελεγκτής Προαστιακού Στη Φάκα για Ανεπίτρεπτη Συμπεριφορά με Επιβάτες χωρίς Εισιτήριο

Ελεγκτής Προαστιακού Στη Φάκα για Ανεπίτρεπτη Συμπεριφορά με Επιβάτες χωρίς Εισιτήριο


Ελέγχους σε προαστιακό σιδηρόδρομο διεξήχθησαν μετά από περιστατικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο, ελεγκτής του δρομολογίου Αθήνα – Χαλκίδα εντοπίστηκε να εισπράττει χρήματα από επιβάτες χωρίς εισιτήριο και μάλιστα προχώρησε σε επιστροφή ρέστων, χωρίς να τους παρέχει κάποιο αποδεικτικό έγγραφο.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της Hellenic Train, σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν αποτελεί νέο πρόβλημα για την εταιρεία, καθώς είχε στο παρελθόν παρόμοια συμπεριφορά.

Αντίκτυπο στο ρυθμό και την αξιοπιστία της εταιρείας είχαν οι αποκαλύψεις αυτές, με την Hellenic Train να εκδίδει ανακοίνωση όπου σημειώνει: «Σε δρομολόγιο του προαστιακού, συνοδός συρμού έλαβε από επιβάτη χρηματικό ποσό για αδιευκρίνιστους λόγους και φυσικά εν αγνοία της εταιρίας. Τέτοιου είδους ανάρμοστα περιστατικά είναι ανεπίτρεπτα και αδικαιολόγητα. Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον επιβάτη για την αναστάτωση και τη δυσάρεστη θέση στην οποία βρέθηκε λόγω της συμπεριφοράς του συνοδού. Διερευνούμε τα αίτια του περιστατικού και άμεσα ενεργοποιείται η πειθαρχική διαδικασία. Ο συνοδός τίθεται σε διαθεσιμότητα.»

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts