Εκρηκτική αύξηση του ΤΖΟΚΕΡ με 18,5 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας

Εκρηκτική αύξηση του ΤΖΟΚΕΡ με 18,5 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας


Τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα υποδέχονται την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, η οποία προσελκύει το ενδιαφέρον των παικτών με ένα εντυπωσιακό ποσό 18,5 εκατ. ευρώ για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Αυτή η τεράστια χρηματική ανταμοιβή προήλθε από 34 συνεχόμενα τζακ ποτ και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του παιχνιδιού, μετά από τα 19,3 εκατ. ευρώ που μοιράστηκαν το 2010.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:00, με τις συμμετοχές να κλείνουν μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30. Εκείνοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία μπορούν να το κάνουν ζωντανά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν και ποσά 100.000 ευρώ στην δεύτερη κατηγορία για κάθε νικητή, με το παιχνίδι να πραγματοποιεί κληρώσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα το ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει 144 νικητές στην κατηγορία αυτή.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι παίκτες έχουν την επιλογή να συμμετάσχουν σε ομαδικά δελτία, τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και διαδικτυακά στην πλατφόρμα opaponline.gr.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts