Έκκληση για βοήθεια στην αναζήτηση τριών ανηλίκων από τη Νέα Σμύρνη

Έκκληση για βοήθεια στην αναζήτηση τριών ανηλίκων από τη Νέα Σμύρνη


Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου (28.09.2024) την εξαφάνιση τριών ανηλίκων από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (27.09.2024), εξαφανίστηκαν τα ίχνη της Κατερίνας Π., ηλικίας 15 ετών, της Ελευθερίας Σ., ηλικίας 14 ετών, και της Καλλιόπης Σ., ηλικίας 17 ετών.

Αναφορές αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικες, Κατερίνα και Ελευθερία, ενδέχεται να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των κοριτσιών, καθώς υπάρχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Κατερίνα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος 1,60 μ. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε άσπρη αθλητική φόρμα, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια. Η Ελευθερία έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, είναι επίσης εύσωμη και έχει ύψος 1,70 μ. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε γκρι αθλητική φόρμα, ροζ κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια. Η Καλλιόπη έχει κοντά ροζ μαλλιά, καστανά μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος 1,60 μ. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Καλούνται όλοι όσοι έχουν πληροφορίες να επικοινωνήσουν με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην 24ωρη «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» ή με τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts