Δραματική Αυξημένη Κίνηση στους Δρόμους της Αττικής στην Οδό Κηφισού και Αττικής Οδού

Δραματική Αυξημένη Κίνηση στους Δρόμους της Αττικής στην Οδό Κηφισού και Αττικής Οδού


Σήμερα, Πέμπτη 17/10, πολλοί δρόμοι στην Αττική είναι «κοκκινοί» λόγω της αυξημένης κίνησης. Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αθηνών-Κορίνθου, μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών, καθώς και στην Αθηνών-Λαμίας, από τον κόμβο Καλυφτάκη μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών.

Καθυστερήσεις σημειώνονται στον Κηφισό, με την κυκλοφορία να κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς. Άλλες περιοχές με μποτιλιάρισμα περιλαμβάνουν τη Βασιλέως Κωνσταντίνου και την Ποσειδώνος, από τον Άλιμο μέχρι το Παλαιό Φάληρο. Επιπλέον, αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στο λιμάνι του Πειραιά.

Στις λεωφόρους που είναι Κλειστές για τις κυριότερες μετακινήσεις, οι καθυστερήσεις είναι οι εξής: Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, η αναμονή κυμαίνεται από 20 έως 25 λεπτά (Φυλής-Κηφισίας), ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα καταγράφονται καθυστερήσεις 5-10 λεπτών (Πλακεντίας-Κηφισίας). Στην Περιφερειακή Υμηττού, οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 15-20 λεπτά (Αγία Παρασκευή-Κηφισίας), ενώ στις εξόδους για Λαμία παρατηρούνται καθυστερήσεις 5-10 λεπτών.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts