Δραματικές Καταγγελίες Ζευγαριού για Αποτυχία στην Λιποαναρρόφηση από Γνωστό Πλαστικό Χειρουργό

Δραματικές Καταγγελίες Ζευγαριού για Αποτυχία στην Λιποαναρρόφηση από Γνωστό Πλαστικό Χειρουργό


Ένας άνδρας 50 ετών και μια 48χρονη γυναίκα καταγγέλλουν έναν πολύ γνωστό πλαστικό χειρουργό για τις συνέπειες μίας επέμβασης λιποαναρρόφησης που πραγματοποίησαν. Πέντε μήνες μετά την επέμβαση, δηλώνουν πως η ζωή τους έχει γίνει αφόρητη, λόγω σοβαρών επιπλοκών. Αναφέρουν ότι τα ράμματα τους σπάνε, οι πληγές τους ανοίγουν και εκπέμπουν έντονη δυσάρεστη οσμή, με τους πόνους να είναι τόσο έντονοι που δεν μπορούν να ζήσουν φυσιολογικά.

«Μέχρι πριν 10 μέρες είχα ράμματα, τα οποία έβγαιναν και τα έβγαζα μόνος μου», ανέφερε η 48χρονη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Live News. Τα αδέλφια αποφάσισαν να προσφύγουν σε αυτόν τον πλαστικό χειρουργό, θεωρώντας τον αξιόπιστο, καθώς είχε αρκετούς επώνυμους πελάτες.

«Επικοινωνούσα μαζί τους και πάντα μου έλεγαν ότι όλα θα στρώσουν και θα ξεπρηστεί», δήλωσε ο 50χρονος, τονίζοντας τις επανειλημμένες προσπάθειές του να λάβει βοήθεια από τους γιατρούς.

Από την άλλη πλευρά, οι πλαστικοί χειρουργοί που ανέλαβαν τις επεμβάσεις αρνούνται κατηγορηματικά τις καταγγελίες, ισχυριζόμενοι ότι οι ασθενείς δεν ακολούθησαν σωστά τις οδηγίες τους, γεγονός που οδήγησε στην τρέχουσα κατάσταση. Τα δύο αδέλφια υποστηρίζουν, πάντως, ότι εξαιτίας των επιπλοκών έχουν αναγκαστεί να κλείσουν μία από τις επιχειρήσεις τους και δεν μπορούν να συντηρηθούν.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts