Δράμα στη Θεσσαλονίκη με τον 14χρονο που έπεσε από οικοδομή: Δηλώσεις γονέων για το περιστατικό

Δράμα στη Θεσσαλονίκη με τον 14χρονο που έπεσε από οικοδομή: Δηλώσεις γονέων για το περιστατικό


Δηλώσεις έκαναν οι γονείς του 14χρονου που έπεσε από οικοδομή στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας ότι το παιδί απλά πήγε για βόλτα με τους φίλους του. Ο πατέρας του ανέφερε: «Δεν πήγε για να κάνει παρκούρ όπως έχουν πει. Δεν είναι αθλητικός τύπος, δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Ούτε παρκούρ έκανε, ούτε δέχτηκε κάποια πρόκληση».

Η μητέρα του παιδιού εξέφρασε την θλίψη της λέγοντας: «Είμαστε διαλυμένοι. Δεν με χωράει το σπίτι μου, θέλω να είμαι εδώ στο παιδί μου. Πριν γίνει το κακό με είχε πάρει τηλέφωνο. Μου λέει: “μαμά είμαι έξω για βόλτα, δεν θα αργήσω” και μετά μάθαμε τι έγινε. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση».

Ο πατέρας συνέχισε, αναφέροντας την κακή κατάσταση του πλεξιγκλάς στο σημείο της πτώσης: «Υπήρχε ένα πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστά κατασκευασμένο και είχε χώματα πάνω του, επομένως δεν φαινόταν καλά. Δεν το είδε και έπεσε μέσα. Ευτυχώς, το έδαφος ήταν καθαρό και δεν είχε αντικείμενα, έτσι δεν χτύπησε πιο σοβαρά το κεφάλι του».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts