Δώρα Εμπειρίας για Μοναδικές Στιγμές Ζωής

Δώρα Εμπειρίας για Μοναδικές Στιγμές Ζωής


Δώρα Εμπειρίας Baladeur προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για αξέχαστες στιγμές ζωής. Τα vouchers είναι διαθέσιμα σε όμορφη συσκευασία δώρου και μπορούν να εξαργυρωθούν ανά πάσα στιγμή εντός 9 έως 12 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Η εξόφληση είναι εύκολη, οι παραδόσεις γίνονται άμεσα μέσω courier ή ηλεκτρονικά μέσω e-gift στο e-mail σας. Επιπλέον, παρέχεται δικαίωμα δωρεάν αλλαγής online, επιτρέποντας ανανέωση από την άνεση του σπιτιού σας.

Ανακαλύψτε 24.000 ρεαλιστικούς προορισμούς και ζήστε την εμπειρία πτήσης σε προσομοιωτή Airbus A320. Εσείς και το ταίρι σας θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε πιλότοι για 40 λεπτά, οδηγούμενοι από έναν επαγγελματία πιλότο. Με την αγορά αυτού του δώρου, κερδίζετε και 10% έκπτωση στην επόμενη πτήση σας.

Ακολουθούν και άλλες συναρπαστικές εμπειρίες, όπως 60 λεπτά με άλογα στη φύση για 2 άτομα σε τιμή 44€, ή μια αυθεντική εμπειρία hammam 45 λεπτών για 2 άτομα μόνο 60€. Η χαλάρωση είναι εφικτή με το χαμάμ, όπου μπορείτε να απολαύσετε φυσικά προϊόντα και παραδοσιακό τσάι.

Για τους λάτρεις της θάλασσας, προσφέρεται ένα 3ωρο μάθημα scuba diving για 2 άτομα, με αναμνηστικές υποβρύχιες φωτογραφίες για 70€. Επίσης, μπορεί να είναι μια αφετηρία για περαιτέρω μαθήματα καταδύσεων. Αν οι εναέριες περιπέτειες σας ενδιαφέρουν, μην χάσετε την 20λεπτη πτήση παραπέντε με συνοδεία έμπειρων εκπαιδευτών.

Προσφέρονται επίσης διατροφικές εμπειρίες, όπως το Sparkling Bath για 2 άτομα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με φρούτα, κρασί και σοκολάτα, ή εικονικά παιχνίδια VR για 60 λεπτά, ιδανικά για νέους από 9 ετών και άνω.

Η δυνατότητά σας να επισκεφθείτε το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για 2 άτομα, με έκπτωση μόλις 24€, ενδυναμώνει τις πολιτισμικές σας γνώσεις.

Ξεχωριστές προσφορές περιλαμβάνουν διανυκτέρευση σε σουίτα ιστιοφόρου με πρωινό για 150€, διαθέσιμες και κατά την χειμερινή και την καλοκαιρινή περίοδο. Τα δώρα εμπειρίας διατίθενται online μέσω του site baladeur.gr ή στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα.

Τα Dώρα Εμπειρίας Baladeur έχουν 19 χρόνια λειτουργίας και είναι αναγνωρισμένα ως η Νο1 επιλογή για δώρα εμπειρίας στην Ελλάδα από το 2005. Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι διαφορετικό και αξέχαστο, τα δώρα εμπειρίας αποτελούν την καλύτερη λύση.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts