Δημιουργία συγκινητικών στιγμών στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Βασίλη Καρρά

Δημιουργία συγκινητικών στιγμών στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Βασίλη Καρρά


Το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Βασίλη Καρρά, με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά», από τον συγγραφέα Θάνο Κανούση. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του αείμνηστου τραγουδιστή παραβρέθηκαν στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός στη ΔΕΘ, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας του Καρρά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, την προσοχή τράβηξαν τα τελευταία λόγια του Βασίλη Καρρά που διαβάστηκαν από τον Θάνο Κανούση. Αυτά ήταν απευθυνόμενα στη σύζυγό του, Χριστίνα, και προκάλεσαν έντονα συναισθήματα. Το σημείωμα ανέφερε: «Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο εσύ γι’ αυτό, σ’ αγαπώ». Τα πλάνα από την εκπομπή «Το Πρωινό» κατέγραψαν τη συγκίνηση της Χριστίνας Καρρά, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στο τέλος της εκδήλωσης, προβλήθηκε η μεγάλη συναυλία του Βασίλη Καρρά, που είχε πραγματοποιηθεί το 2017 στο θέατρο Πέτρας, με τίτλο «40 χρόνια Βασίλης Καρράς». Η Χριστίνα κατέφυγε στην έξοδο κατά τη διάρκεια της προβολής, εκφράζοντας τη συναισθηματική της φόρτιση.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts